Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

Na Kongresu "PHYSIOTHERAPIA CROATICA 2021" prisustvovala i naša terapeutkinja

robomed poster

Na ovogodišnjem kongresu s međunarodnim sudjelovanjem "Physiotherapia Croatica 2021" koji se održao od 23. do 25. 9. 2021. u Hotelu Admiral, Opatiji sudjelovala je naša terapeutkinja Helena.

Značajne teme kongresa bile su COVID 19 i fizioterapija u ustanovama za vrijeme pandemije i respiratorna rehabilitacija kritično oboljelih te liječenje boli u fizioterapiji novom tehnologijom i manualnim tehnikama i sportska rehabilitacija. Slijedi kratak opis predavanja i radionica na kojima je sudjelovala.

Zanimljiva radionica Inerve na temu "Radiofrekvencije 448kHz na znanstvenoj osnovi – Indiba".
Na radionici je prikazana tehnika s Indibom, koja zahvaljujući svojoj frekvenciji 448kHz omogućuje aktivnu staničnu terapiju te omogućuje pravilno funkcioniranje stanice. Terapija Indibom je vrlo efikasna u liječenju akutnih stanja i smanjenju bolova i poboljšanju funkcije kod kroničnih bolesnika.

Radionica "Inspiratorno vježbanje IMT uređajem prema preporuci SZO" je prikazala specifičan trening inspiracijskih mišića za poboljšanje funkcije disanja. IMT je uređaj koji primjenjuje promjenjivi otpor elektronički upravljanim ventilom. Aparat zahvaljujući promjenjivom otporu prilikom udisaja dovodi do povećanja snage respiratornih mišića i bolje ventilacije pluća.

Na predavanju "Manualne tehnike u ranoj rehabilitaciji ozljeda" (predavači: Ana Banić, Tanja Babeli Vičević i Nino Kecman) prikazani su odlični rezultati primjenom Bowen i Emmett tehnike u liječenju akutnih ozljeda i posljedica prijeloma.

 

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović