Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

Naše fizioterapeutkinje završile edukaciju MTP manualne masaže u Zagrebu

Naše fizioterapeutkinje nakon uspješno završene edukacije u Tagrebu

Od 28.do 31. siječnja ove godine u Zagrebu su bile na edukciji Petra Benčić Matahlija, Helena Kostešić i Ivana Pušar.
To je  MTP (Myofascial Trigger Point Therapy)  manualna  masaža  bolnih  trigger točaka i miogeloza.
Naš centar za masaže  nudi  najveći broj raznih tehnika liječenja  i rehabilitacije mekotkivnih  problema (kože i potkožnog tkiva, mišića, fascija ligamenata ...)

Ponuda različitih tipova masaže u našem centru:

Medicinska manualna  masaža  za sve dijelove tijela: rješavanje napetosti  mišića i tetiva nakon traume, operacija, neuroloških poremećaja,  degenerativnih bolesti  kralježnice i zglobova.

Novo!!! Miofascijalna relaksacijska masaža  (MFR): rješava dugotrajne napetosti mišića i njihovih fascija  u vratu ramenima, križima , zdjelici uzrokovanih  radom  na računalu i  tenzione glavobolje. Koristi se i za  dugotrajna otvrdnuća mišića i fascija koje vidimo i kod bolesti sklerodermija.

Novo!!! Masaža  miofascijalna trigger točka (MTP):  vrsta masaža  koja  se posvećuje bolnim  točkama  i čvorovima u mišićima  koji su  lokalni odgovor  na  spontanu električnu aktivnost  ili  refleksno  na udaljenim mjestima.

Manualna masaža s akupresurom TUI NA:  rješava bolnost izazvanu diskus hernijama  kralježnice s iritacijom živaca akutno i kronično  po akupunkturnim točkama.

Novo!!! Bowen: Cilj ove terapije je postignuti ravnotežu na mišićno-koštanom nivou, visceralnom nivou, mentalno emocionalnom planu i duhovnom planu, koristeći potencijale pojedinca. Bowen tehnika, iako  vrlo nježna, pokazala se kao moćna tehnika u tretiranju raznih traumatskih i kroničnih bolesti.

Novo!!!  Cross friction i funkcionalna masaža: kombinacija  masaže s   manipulacijama / kiropraktika / učinkovita za rješavanje  dugotrajnih bolove u  kralježnici   posebno s miogelozama.

Podvodna tuš masaža: koristi usmjereni mlaz vode pritiska između 2-4kg/cm2 ili multijet kada s pritiskom vode iz više mlaznica. Izuzetno je učinkovita kod masaža velikih grupa mišića i djeluje na dublja tkiva uz pozitivni učinak tople vode.

Novo!!! Pištolj za masaža HIPERVOLT:  pet nastavaka za svaki dio tijela, više modaliteta  jačine udaraca za duboku masažu i zagrijavanje mišića i fascija nakon  većih sportskih ili rekreacijskih aktivnosti i napora.

Naše fizioterapeutkinje na edukacij u Zagrebu

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović