Savjeti liječnika

Pošaljite pitanje putem e-maila:
Vlasta.tripovic[a]gmail.com
(znak [a] zamijenite sa znakom @)

Informacije za turiste

turisti

Preuzmite dokument: tourist-info.pdf

Sport i rekreacija

Rehabilitacija sportašaPročitajte o učestalosti sportskih ozljeda i faktorima rizika za nastanak ozljeda u sportu i rekreaciji!

više...

Pridružite nam se u rekreativnom vježbanju!

Naš doprinos sportašima grada i Istre

Jelena VukovićU našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

više...

Naš doprinos sportašima grada i Istre

U našoj ordinaciji su se rehabilitirali mnogi sportaši iz Istre i šire. Posebno smo ponosni što nesebično pomažemo u rehabilitaciji sportaša našega grada koji nisu u mogućnosti plaćati vrhunske programe rehabilitacije koji su im neophodni.

Jelena VukovićTu prije svega mislim na izvrsnu atletičarku, Jelenu Vuković u disciplinama disk, kugla, koplje u kategoriji invalida. Neposredno prije Olimpijade u Ateni 2004. godine ,gdje je osvojila broncu, uspješno je rehabilitirana u našoj ordinaciji zbog povrede mišića. Kod nas su se uspješno rehabilitirali i mnogi sportaši iz judo kluba " Istarski borac" koji su i nakon teških povreda uz našu pomoć postizali vrhunske rezultate .

Nabrojit ćemo samo neke:

Dean Ilić, višestruki prvak Hrvatske u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji , hrvatski reprezentativac-rehabilitiran nakon luksacije lakta.

Damir Islambašić-kadetski, juniorski (x3) te mlađeseniorski prvak Hrvatske . 2.mjesto na Kadetskom svjetskom kupu , 9-na mlađeseniorskom Prvenstvu Europe , državni reprezentativac do 90 kg-rehabilitiran nakon lezije kolateralnog ligamenta koljena , i prijeloma radiusa na tipičnom mjestu. Pet tjedana nakon rehabilitacije osvojio je državno prvenstvo.

Miloš Vuković-kadetski, juniorski ( 3x) te mlađeseniorski prvak Hrvatske , 5-na Euuropskom mlađeseniorskom Prvenstvu Europe , juniorski i seniorski reprezentativac Hrvatske- rehabilitariran zbog prijeloma radiusa i lezije akromioklavikularnog ligamenta.

Elvis Klačar- višestruki kadetski prvak Hrvatske , trener kluba- rehabilitiran nakon operacije luksacije ramena nakon čega se vratio judu i postao aktivni natjecatelj.

Marko Čanak, viceprvak Hrvatske u uzrastu mlađih kadeta-rehabilitiran nakon multifragmentarne frakture tibije nakon čega je položio prijemni ispit na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.)….

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović