22. travnja do 17. svibnja

Od 22. travnja do 17. svibnja 2013. godine Hrvatska liga protiv reumatizma ogranak za Istarsku županiju organizira mjesec dana besplatnog mjerenja mineralne gustoće kosti u Domu zdravlja u Umagu. Akcija je organizirana u okviru projekta „Prevencija rano otkrivanje i liječenje osteoporoze „koji je odobren na natječaju od Upravnog odjela za zdravstvo školstvo i socijalnu skrb Istarske županije za 2013. godinu. Akcija se provodi svakodnevno od 15 do 18 sati,  a upisi vrše na telefon 091 761 02 92 svakoga dana osim subote i nedjelje od 14 do 15 sati.

Sve nalaze će bolesnici dobiti kod svojeg liječnika opće prakse. Dalje preporuke za liječenje organizira Liga u sjedištu u Puli u privatnoj ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju svake srijede od 8 do 10 sati. U akciju su uključeni Dom zdravlja i liječnici opće prakse, Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Puli, volonterske udruge, radio Umag.
Ista akcija je bila provedena u Domu zdravlja u Rovinju, Poreču, Pazinu i Labinu . Dosadašnja iskustva pokazuju da je odaziv bio veliki.

Pozivaju se svi koji do sada nisu provjerili kvalitetu kostiju i utvrdili da li imaju osteporozu da se jave na mjerenje. Posebno apeliramo na osobe ženskog spola u menopauzi i osobe muškog spola starije od 70 godina. Također u rizičnu grupu spadaju i osobe mlađe životne dobi, oba spola, koje su dulje na terapiji glukokortikoidima, koje boluju od šećerne bolest na insulinu, koje boluju od teže bolesti bubrega, štitne žlijezde i poremećaja funkcije jetre i crijeva te dugogodišnji epileptičari na terapiji.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

  • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
  • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
  • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
  • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović