Akcije kluba reumatičara za 2013. godinu

 1. Popusti na ponovljenu terapiju unutar 6 mjeseci.
  Svi kronični reumatski bolesnici koji u našoj ordinaciji koriste kompleksnu fizikalnu terapiju: blato, masaže, ultrazvuk, struje, magnet, ako u narednom periodu od 6 mjeseci trebaju neki od oblika fizikalne terapije mogu dobiti popust od 30%.
  Ovim popustima nastojimo potaknuti osobe koje su postigle određeno poboljšanje programom fizikalne terapije od 10 dana, to isto zadržati obnavljanjem terapije nakon 6 mjeseci ili nastavljanjem vježbanja ili masaža.
  Kontinuirana kompleksna fizikalna terapiju dvaput godišnje u trajanju od po 10 dana daje odlične rezultate u održavanju pokretljivosti i smanjenju bolnosti bolesnika sa degenerativnim bolestima kralježnice i perifernih zglobova uz značajno smanjenje potrebe za lijekovima i poboljšanju kvalitete življenja).

 2. Popusti za individualne programe vježbanja.
  Individualni programi vježbi sa terapeutom u trajanju od 10 dana 30% popusta. Za bolesnike koji nisu u stanju pratiti grupne programe vježbanja pravo rješenju su individualne vježbe sa terapeutom za vraćanje u normalne aktivnosti dnevnog življenja. Nakon smirivanja bolova i otežane pokretljivosti ključno je vratiti snagu i funkciju oštećenog segmenta. To najbolje znaju sportaši koji se odmah uključuju u razne vrste vježbi na spravama i sa terapeutima. To isto pravilo važi i za bolesnike u procesu rehabilitacije.

 3. Prvi posjet reumatologu ako liječnik opće prakse posumnja u reumatoidni ili neki drugi upalni artritis popust 50%.
  Poznato je da se od artritisa možemo i izliječiti ukoliko liječenje započne unutar 6 tjedana od početka bolesti. Stoga je naš Klub reumatičara ponudio svim liječnicima opće prakse mogućnost da najave svog bolesnika kako bi ubrzali postavljanje dijagnoze i uvođenje adekvatne terapije.

POKLON BON

Novost u našoj ponudi su poklon bonovi!  Za više informacija javite se u ordinaciju na telefon +385  (0)52 210 955.

OBAVIJEST

SVI DJELATNICI NAŠE ORDINACIJE / MEDICINSKO I NEMEDICINSKO OSOBLJE / IMAJU COVID POTVRDE.
Činimo sve kako bi naši bolesnici  bili sigurni.
Pridružite se i vi milijunima ljudi koji su cijepljeni i tako zaštite sebe, svoje najbliže i zajednicu.

NOVOST !

POSEBNE POGODNOSTI

 • Ako imate karton i pregled specijaliste fizijatra i trebate čekati dulje od 30 dana, kod nas možete odmah dobiti predloženu fizikalnu terapiju s optimalnim trajanjem svake od procedura prema našem cjeniku.
 • Ako ponovite fizikalnu terapiju u razdoblju unutar 6 mjeseci od zadnje fizikalne terapije ostvarujete popust od 30%.
 • Ako u jednom duljem vremenskom razdoblju dolazite na individualne vježbe s terapeutom ili dolazite na masažu svaki trinaesti tretman vam je besplatan.
 • Vaše račune možete plaćati svim vrstama kartica. Ako plaćate putem kartica PBZ i American Expressa možete plaćati do 6 rata bez kamata.

HRLP

U našoj ordinaciji je sjedište Hrvatske liga protiv reumatizma ogranak za  Istarsku županiju (HLPR). Udruga  je utemeljena  1998. godine i vodi je doktorica Vlasta Urban Tripović. Okuplja preko 3000 članove iz cijele Istarske županije. Svojim brojnim aktivnostima promovira bolje zdravlje i skrb  za reumatske bolesnike . Surađuje sa brojnim udrugama i institucijama što predstavlja  doprinos  naše  ordinacije široj zajednici. Sve aktivnosti u Ligi su volonterske, a za korisnik besplatne

Plan i program rada Skupštine HRLP za Istarsku županiju (pptx)

Skupština HRLP za Istarsku županiju, 2018. godine (pptx)

više...

KLUB REUMATIČARA

TESTIRAJTE SE!

OSIGURANJA

Osiguravateljske kuće koje pružaju usluge  izvanstandardnog zdravstvenog  osiguranja:

Croatia osiguranje logoGrawe osiguranje logoUniqa osiguranje logoTriglav osiguranje logoWiener osiguranje logo

Copyright 2012. - Ordinacija za fizikalnu medicinu, reumatologiju i rehabilitaciju Dr. Vlasta Urban Tripović